Sayfalar

TGB' li Üyelerden...
TARAF Gazetesi' ne "DARBE" Şakası
İFİTRALAR BÖYLE YUMURTLANIYOR İŞTE !

Türkiye Gençlik Birliği ( TGB)  üyeleri,
''Balyoz Darbe Planı'' davasında eski kuvvet komutanlarının tutuklanmasına tepki amacıyla eylem yaptı.

AKP Ankara İl Başkanlığı binası önünde eylem yaptı.
Ellerinde çuvallarla AKP İl Başkanlığı'na yürüyen TGB üyeleri, polis tarafından durduruldu. Gruptakiler, burada çeşitli sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan TGB Genel Başkanı İlker Yücel, Mustafa Kemal'in askerleri olduklarını belirterek, ''Biz Amerikan ordusunun değil Türk ordusunun yanındayız. AKP, komutanları tutuklayarak Türk milletini karşısına almıştır'' diye konuştu.

Bir arkadaşlarının Taraf Gazetesi'nden Emrullah Uslu'yu aradığını ve bir ihbarda bulunduğunu anlatan Yücel, ''CHP'nin ikinci katında toplantı yapıldı, darbe planlıyoruz diye uydurduk. Oysa CHP'nin ikinci katında söylediğimiz yerde toplantı salonu bile yok. Arkadaşımızın anlattığı her şeyi gerçekmiş gibi bugünkü köşe yazısında yazdı. İşte orduya da böyle tuzak kuruluyor. Yarın TGB Genel Merkezi'nde Uslu ile yaptığımız görüşmenin ses kaydını açıklayacağız'' ifadelerini kullandı.

Tam bağımsız Türkiye'den yana olduklarını ifade eden Yücel, ''Bu tutuklama olayı ikinci çuval olayıdır'' dedi. Açıklamanın ardından AKP İl binasının önüne yürümek isteyen gruba, polis izin vermedi. Daha sonra gruptan iki kişi, polis gözetiminde ilk barikatı geçerek ellerindeki çuvalları bina önüne bıraktı. Eylem, bir süre daha slogan atılmasının ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder