Sayfalar

"HÜR ADAM" Kurtuluş Savaş’ ında Neredeydi ?


Son günlerde, Said-i Nursi’nin hayatını anlatan “Hür Adam” filmi nedeniyle bir Said-i Nursi tartışması başladı. 

İşte Hür Adam’ın Gerçek Öyküsü” başlıklı yazımla ben de bu tartışmaya katıldım. Yazımda özetle; Said-i Nursi’nin Kurtuluş Savaşı’nda “dişe dokunur” herhangi bir katkısının olmadığını belirterek, Said-i Nursi’nin önce Alman etkisine, sonra Amerikan etkisine ve son olarak da Demokrat Parti etkisine girdiğini


Teğmen Mehmet Ali Çelebi’ den Kendi Subayına Pusu Kuran...
...Vatansız Akılsızlara Söylev!



Adalet kan ağlıyor! Adalet kendini arıyor ! Türk Milleti harcına intikam karışan bu davayla ilgili utanç giysisini üstünden çıkarmayacaktır. Türk Hukuk Tarihi bu dramatik felaketin yasını daima tutacaktır.

Millet namusu demek olan subayın telefonuna hiç tanımadığı, hiçbir irtibatı olmadığı yasadışı bir örgüt sempatizanının numaralarını yüklemek suretiyle onun üzerinde şüphe yaratmak, onu saf dışı bırakmak kimin işidir? Kim subayına böyle bir pusu kurabilir? Yazıklar olsun ! Milleti için kılıç kuşanan ele zincir takmaya çalışanlara…

Tayyip! Bu Ne Rezalet?


Tayyip Erdoğan, kendisine “BOP Eşbaşkanı” dediği için...
...Doğu Perinçek’e tazminat davası açtı.


Recep Tayyip Erdoğan’ ın Avukatı, dava dilekçesinde;
BOP Eşbaşkanlığı' nın "Vatan Hainliği" olduğunu ve... 
..."Bu Ağır Hakarete Katlanılmasının Mümkün Olmadığını" saptadı..!


Erdoğan’ın tazminat talebini reddeden mahkeme, Perinçek’in dava konusu açıklamayı yaptığı yayında “kamu yararı” olduğunu vurguladı. 
.

Hanefi AVCI' dan Mektup Var !



"Makam Odama Kasetleri Yerleştiren, Cemaatin Ta Kendisi !"


Emniyet’teki cemaat örgütlenmesini anlatan Haliç’te Yaşayan Simonlar kitabından sonra Devrimci Karargah örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan Hanefi Avcı, avukatları aracılığıyla bir basın açıklaması yaptı. Avcı açıklamasında kendi makamında bulunduğu iddia edilen kasetlere ilişkin önemli bilgiler verdi. Daha önce terk ettiği makamında bulunan kasetlerin bizzat cemaat tarafından makamına yerleştirildiğini anlatan Avcı, buna ilişkin önemli kanıtlar sundu.

İşte Hanefi Avcı’nın açıklamasının tamamı: